こちらは先週晩ご飯に頂いた鍋料理です。白菜と豚肉のミルフィーユ鍋。制作過程は楽しくて簡単そして見た目も綺麗で味も良し。皆さんもお試しあれ。
We had Hot Pot dinner last week. This is "Nappa cabbage and sliced pork millefeuille Hot Pot." The process of making this dish was fun and easy. And I think the dish looked pretty and tasted good. Does anybody want to try?
First, I layered Nappa cabbage and sliced pork. Then, I cut them and put them nicely in a pot.
水をいれ、塩こしょうをして煮込み、醤油ダレで頂きました。
Then I added some water, seasoned with salt and pepper and cooked. We ate with soy sauce based sauce.
That is beautiful.
ReplyDelete陳家のみなさん。新年おめでとう。
ReplyDeleteこのお鍋なら私にも出来そうです。
早速チャレンジしてみます。ありがとう!
Dr.Aoki. 新年おめでとうございます!
ReplyDeleteこのお鍋、今回私にはお肉が多かったです。
白菜の層を少し厚くすると良いかもしれませんね。
とってもおいしそうですねーーー!!
ReplyDeleteたべたいいなーーーー!
確かに断面を見ると肉が多すぎますね。肉の換わりにハンバーグにしてコンソメスープでも好いですね。
ReplyDelete