冷凍のカボチャを買ったら美味しくなかったんです。でも捨てるのはもったいないと思い、カボチャシフォンを作りました。結果、とっても美味しくできました。他にも色々作ってみたくなり、ケビンのお友達の誕生日用にチョコチップシフォンを。これは子供達が大好きでした。
I bought a pack of frozen pumpkin, but it wasn't so good. I didn't want to throw it away, so I used it to make pumpkin chiffon cakes. It turned out it was really good. Then, I wanted to try making different flavors, so I made a chocolate chip chiffon for Kevin's friend's birthday. Boys really liked it.
こちらはそば茶シフォンとレモンシフォン。そば茶は私は好きだったんですが、子供たちはあまり食べませんでした。レモンシフォンはとてもさっぱりして美味しかったです。子供たちも皆気に入ってました。さて次はどんな種類のを作ろうかしら?トマト味?コーラ味?ところで、数週間前にきなこごまシフォンケーキも焼いたって言いましたっけ?
Those are Soba (buckwheat) tea chiffon and lemon chiffon. I liked Soba-tea chiffon, but boys didn't eat much. Lemon flavor was very refreshing and tasted good, too. Everybody liked it. Let's see what other flavors I can use.. Tomato? Coke? BTW, did I mentioned I made a soybean & sesame powder chiffon few weeks ago.
No comments:
Post a Comment