Thursday, December 16, 2010

シフォンケーキ Chiffon Cakes

冷凍のカボチャを買ったら美味しくなかったんです。でも捨てるのはもったいないと思い、カボチャシフォンを作りました。結果、とっても美味しくできました。他にも色々作ってみたくなり、ケビンのお友達の誕生日用にチョコチップシフォンを。これは子供達が大好きでした。
I bought a pack of frozen pumpkin, but it wasn't so good.  I didn't want to throw it away, so I  used it to make pumpkin chiffon cakes.  It turned out it was really good.  Then, I wanted to try making different flavors, so I made a chocolate chip chiffon for Kevin's friend's birthday.  Boys really liked it. 

 こちらはそば茶シフォンとレモンシフォン。そば茶は私は好きだったんですが、子供たちはあまり食べませんでした。レモンシフォンはとてもさっぱりして美味しかったです。子供たちも皆気に入ってました。さて次はどんな種類のを作ろうかしら?トマト味?コーラ味?ところで、数週間前にきなこごまシフォンケーキも焼いたって言いましたっけ?

Those are Soba (buckwheat) tea chiffon and lemon chiffon.  I liked Soba-tea chiffon, but boys didn't eat much.  Lemon flavor was very refreshing and tasted good, too.  Everybody liked it.  Let's see what other flavors I can use..  Tomato?  Coke?  BTW, did I mentioned I made a soybean & sesame powder chiffon few weeks ago.

No comments:

Post a Comment

雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣