母が今年採れた梅で梅干しを作っています。もう一週間以上干しています。私はどうやって作るのかは知りませんが、その味と効能は知っています。味も良いし健康にも良い。
My mom is making Umeboshi from this year's Ume(plum) harvest. She has been drying these plums over a week. I don't know how to make Umeboshi, but I know its taste and the benefits. It tastes good and good for health.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
こちらはつい先日のドレス姿。素敵なドレスでしょう!顔はどうでもいいとして。 This is me in a dress a few days ago. Isn't this dress pretty!? not to care about the face.....
-
昨日は、ちょっとチャイナタウンへお土産を買いに出かけました。やっぱりここは面白い。実家の母のようなおばちゃん達向けデザインも豊富。 I went to look for some souvenirs in Chinatown yesterday. That place ...
-
ヨシア君、第一志望のUCLAに合格で〜〜す!!!息子よ、良くやった!!! Joshua was accepted to UCLA, his first choice! Great job, son!!
わー、
ReplyDelete美味しそうな梅干しですねー。
白いご飯と頂いたら最高~ですよね。
Michikoさん。ぼってりしていて良い梅です。アメリカでもこんな梅が手に入ったら良いのですけどねー。。。
ReplyDelete