Sunday, July 19, 2015

梅干し Umeboshi

母が今年採れた梅で梅干しを作っています。もう一週間以上干しています。私はどうやって作るのかは知りませんが、その味と効能は知っています。味も良いし健康にも良い。
My mom is making Umeboshi from this year's Ume(plum) harvest.  She has been drying these plums over a week.  I don't know how to make Umeboshi, but I know its taste and the benefits.  It tastes good and good for health.

2 comments:

  1. わー、
    美味しそうな梅干しですねー。
    白いご飯と頂いたら最高~ですよね。

    ReplyDelete
  2. Michikoさん。ぼってりしていて良い梅です。アメリカでもこんな梅が手に入ったら良いのですけどねー。。。

    ReplyDelete

雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣