This is sweet potato leaves. The heavy rain today washed the leaves so clean and I thought this is the best time to harvest.
大きなボールに一杯の葉っぱが集りました。
I got a big bowl full of leaves.
油とニンニクでさっと炒めたら、こんなにちょっとに。
I stir-fried them with oil and garlic. Then, it's only this much now..
こちらは今晩のおかず。左から、さつまいもの葉っぱ炒め。きのことたまねぎと人参のターメリック(ウコン)味炒め。もやしと海藻サラダ。蒸しさつまいも。焼き鮭。子供たちがお野菜が多すぎるって、ブーブー。
This is what we had for dinner tonight. From left.. sweet potato leaves. Turmeric flavored mushroom, onion and carrot. Bean sprout, seaweed salad. Grilled salmon. Sweet potato. Served with rice. Kids complained about having too much vegetable.
さつまいもの葉っぱ、そうして食べると美味しそうー。この次は私も捨てないで炒めていただきます。
ReplyDeleteそれにすごいご馳走。どこかレストランへ行ったんだとおもいましたよ。
体に良いものばかりですよね。
私の理想のメニューです!
すごい健康的ですね~
ReplyDeleteうちにデリバリーしてください。
Michiko-san.
ReplyDeleteありがとうございます!
私がここまで出来るようになったのには、ちょっとした、ヒミツがあるんです。。。
そのうちブログしますね。
Yuko S.さん。デリバリー先は?どちらでしょう?