Friday, January 7, 2011

食パン Sandwich Bread


初めて角形食パンを焼いてみました。日本にいたらおいしい食パンが買えるので、自分で食パンを焼こうなんて絶対に思うわけがないのですが。。。アメリカの食パンは美味しくない!パンを沢山食べる国なのに、どうして美味しくないの?と。。まあそれは良いとして。初めてにしては、なかなかのできと満足しています。でも、かどっこがもうちょっとちゃんと四角になるようにこの次は頑張るぞ!

I baked a loaf of sandwich bread for the first time.  I would never think of baking one myself if I was in Japan as I can buy a variety of tasty breads everywhere there.  The sandwich breads in US are not so good, well this is a personal opinion.  They're maybe good, but I prefer the ones in Japan.
Anyway, this bread looks pretty good for the first time and I am quite happy.  Next time, I would like to see the corners be a bit sharper than this one,  so I need to figure out how I achieve that.


パンがさめたので、早速スライスして食べてみました。外はカリカリ、中はしっとりふわふわ。少しだけ甘くてミルキーで、めちゃくちゃ美味しいです!!
Bread cooled down, so I sliced a piece and tasted it.   Wow, this is SO good.  The outside crust is crispy and inside is very soft and moist.  It tastes slightly sweet and milky.  I love it!!

2 comments:

  1. おいしそーーー(^ω^)
    うちはあんなに長くはつくれないよ。

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  2. ま~とっても美味しそうな角食パンですね。
    私もぜひ作ってみたくなりました。本当に日本の
    食パンに飢えてます。。。。
    ぜひレシピーを載せてください。

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雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣