Saturday, August 18, 2018

豆乳ヨーグルト Soy Milk Yogurt

 アボカドの種をスターターに使ってヨーグルトが出来ると言うので、早速やってみる事に。その講師が豆乳で作っていたので、自家製豆乳も作りました。
I found that I could use an avocado seed as a starter for making yogurt, so I decided to try.  The instructor was using soy milk, so I even made soy milk myself.

アボカドでーす。このアボカドの種を取って、入れ物に投入。
 Here is an avocado.  I took the avocado seed and put it into a container.

 そこへ豆乳を投入(駄洒落だ。。)
Pour in the soy milk.

12時間放置しておいたら、過醗酵の豆乳ヨーグルトになってしまいました。透明部分は乳清(ホエー)で沢山健康効果があるので飲みます。ナイスでスムーズでお気に入りのヨーグルトが出来るまで再度挑戦してみよう!
I left it about 12 hours and I got over fermented soy milk yogurt.  The liquid part is called whey and has many health benefits, so I will drink them.  I will try again until I get some nice and smooth yogurt I like.

No comments:

Post a Comment

雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣