I started seeing Rhubarb in stores, so I bought some this week and made my favorite dessert.
カナダにいたお友達からいただいた大好きなレシピです。
One of my favorite recipe that I got from a friend in Canada.
まずはベースを焼きます。
First, bake the base.
次にフィリングを混ぜてベースの上に流します。
Then, mix the filling and put it on top of the base.
焼けてる焼けてる。。。いい匂い~!
Being baked... Smells so good!
これ本当〜〜〜〜に美味しい!皆んなにも分けてあげたいわー!
This tasted SO good! Wished I could share this with you all!!
え〜!美味しそう!!
ReplyDeleteでも、ルバーブって よく知らないんだけれど 長野に行くと「ルバーブのジャム」とかってあるよね。
甘いんですか? 蕗みたいな感じで アクが強そうな気がするんだけどな。
どんな感触なのかなぁ?
見た目は蕗だけど、味は違うよー。ちょっと酸っぱい!でも、私は生でしゃりしゃり食べても好き!お通じがとってもよくなります。
Delete