Wednesday, April 5, 2017

ルバーブ Rhubarb

ルバーブがお店に出始めたので早速買って来て、私の大好きなデザートを作りました。
I started seeing Rhubarb in stores, so I bought some this week and made my favorite dessert.

カナダにいたお友達からいただいた大好きなレシピです。
One of my favorite recipe that I got from a friend in Canada.

 まずはベースを焼きます。
First, bake the base.

次にフィリングを混ぜてベースの上に流します。 
Then, mix the filling and put it on top of the base.

 焼けてる焼けてる。。。いい匂い~!
Being baked...  Smells so good!

これ本当〜〜〜〜に美味しい!皆んなにも分けてあげたいわー!
This tasted SO good!  Wished I could share this with you all!!

2 comments:

  1. え〜!美味しそう!!
    でも、ルバーブって よく知らないんだけれど 長野に行くと「ルバーブのジャム」とかってあるよね。
    甘いんですか? 蕗みたいな感じで アクが強そうな気がするんだけどな。
    どんな感触なのかなぁ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 見た目は蕗だけど、味は違うよー。ちょっと酸っぱい!でも、私は生でしゃりしゃり食べても好き!お通じがとってもよくなります。

      Delete

雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣