Monday, October 11, 2010
ゆで卵 Boiled Egg
テレビでゆで卵の殻を簡単にむく方法というのをやっていました。新鮮な卵はどうしてもうまくむけないのが普通。しかし、トリックがあるのだそうで、 テレビでやっていた通りに早速実践してみました。そのトリックとは、卵のお尻の方(気室)にひびを入れてから茹でると言う事です。
There was a program on TV which talked about how to remove shells from hard boiled eggs quickly and easily. Usually, boiled eggs made from fresh eggs are hard to peel. BUT, there is a trick! I put that trick in action. The trick is to make a little crack in air cells and then boil the eggs.
なんと本当につるっと簡単に殻が剥けましたよ!すっご〜い。ちょっとした事なんですけど、知っているととお〜〜っても作業が楽になりますね。
Wow, it worked! It was SO easy to peel the shells. Just a little knowledge can make a big difference in what we do.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
こちらはつい先日のドレス姿。素敵なドレスでしょう!顔はどうでもいいとして。 This is me in a dress a few days ago. Isn't this dress pretty!? not to care about the face.....
-
昨日は、ちょっとチャイナタウンへお土産を買いに出かけました。やっぱりここは面白い。実家の母のようなおばちゃん達向けデザインも豊富。 I went to look for some souvenirs in Chinatown yesterday. That place ...
-
ヨシア君、第一志望のUCLAに合格で〜〜す!!!息子よ、良くやった!!! Joshua was accepted to UCLA, his first choice! Great job, son!!
家もためしてガッテンでみたよ!
ReplyDelete新鮮な卵もつるっときれいにむけちゃいます!!!!
そうなんだよねぇ〜〜。
ReplyDelete本当にすごいよね!