Thursday, May 17, 2012

水煎包 Fried/steamed Buns

 台湾に住んでいた時に毎週末食べていた水煎包がすごく食べたくなって、じゃあ家族皆で作ろうと言う事になりました。
I had a craving for "Shui Jian Pao/Friend Buns" which we used to eat every weekends when we were living in Taiwan.  We said, "well, let's make them together."

ケビンが粉を捏ねて。理輝が野菜を刻んで。お父さんが具を混ぜて。私が具を包みました。
Kevin knead the dough. Riki chopped vegetables.  Daddy mixed the filling. I wrapped them.

とーーっても美味しかったです。満足満足。
They were sooooooo good.  My craving was satisfied.

3 comments:

  1. おいしそ~う!きれいな形につくれましたね。

    家族でそれぞれの仕事の分担を決めてつくれるなんてすばらしーいです。みんなで作ったBunは特においしかったでしょう。

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  2. 本当におっしゃる通り。
    皆で作ったからもっと美味しかったです。
    皆でやるとお料理も楽しいですね。

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  3. おいしそ~。

    水煎包って、毎週末食べてたの?

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雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣