Thursday, November 18, 2010

試作品 Experimenting

久しぶりにシフォンケーキが食べたくなり、だったら、最近お気に入りのきな粉を入れて作ってみたらどうだろうと思い、試してみました。ついでに、栄養価アップを狙い、すりゴマまで入れてみました。そして、抹茶のクリームをそえて頂きました。お味は?んんんん。。。。美味しかったけど、どちらかと言うと、バナナシフォンの方が美味しい!
I realized I hadn't made a chiffon cake for a while and I had a craving for it,  I decided to make one with my recent favorite item,  roasted soybean powder.  I added some sesame powder to make it even more nutritious.  We ate it with green tea flavored cream.  The taste??  Well... it was good, but we prefer banana chiffon over soybean+sesame powder chiffon.

No comments:

Post a Comment

雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣