子供のランチはたいていサンドイッチ。いつも買ったハムを使いますが。ちょっと可哀相に思い、豚肉をオーブンで焼いてみました。味付けは塩、コショウとハーブ。これを薄くスライスして、野菜やチーズと一緒にパンにはさみランチに持っていきます。添加物がないからいいですね。ちなみにこのお肉、確か2キロちょっとで、15ドル(1300円位)。アメリカはお肉が安いですね。
Boys bring sandwiches to school most of the time. I always use store bought hams, but I was feeling sorry for them. So, I roasted some pork loin in the oven. I seasoned it with salt, pepper and dry herbs. I slice this very thin and put together with some veggies and cheese to make boys' lunch. This way, we can avoid preservative and all other stuff normally listed on the packages. This meat was about 5lbs & $15. Meat is so much cheaper here in US compare to its price in Japan.
No comments:
Post a Comment