Sunday, April 10, 2016

乾燥生姜 Dried Ginger

皆様お久し振りでーす。もう4月10日。時の過ぎるのは早い!
It's been a long time since I updated my blog last and it's 10th of April already.  Time flies.

 さて、こちらは生の生姜のスライス。これを乾燥させると健康効果が倍増だと。お友達に教わった通りにして乾燥生姜を作ってみました。
Here are fresh ginger slices.  When these slices are heated and dried, I was told that the health benefit will multiply.  So, I followed the instructions given by my friend and tried making dried ginger.
 オーブンに入れて低温で1時間後、こうなりました。
After drying them in the oven for an hour at low heat, it turned out like this.

お友達はお日様の下で乾燥させてもいいよと言っていました。南カリフォルニアではお日様がいつも高々と出て輝いているんですから、これを使わない訳はない。
I was also told that I could dry them outside under the sun.  The sun is always up and shining in Southern California, why don't I take advantage of it.

 こちらはお日様の下で3時間くらい干した生姜。テメキュラは乾燥しているから、こんなに良く乾燥しました。ガス代の節約にもなりました。
Theses are the ginger slices dried for about three hours under the sun.  They dried so well since Temecula is always so dry.  It helped save gas bill, too.

 乾燥生姜の効能はこちらのサイトを御覧下さい。=>乾燥生姜の効能
Here is the site that you could learn about the benefits of dried ginger. => Benefit of dried ginger.


2 comments:

  1. わーーお!
    これからチャン家は生姜ブームだね!
    生姜大量!

    生姜って、いろいろ良いことあるんだね!
    体を温めるだけかと思ってた!!

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    Replies
    1. 癌家系の遠藤家は体温を上げた方が良いので、ぜひ乾燥生姜作って食べてください。ブレンダーで粉状にして飲んでください。
      いいよー!

      Delete

雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣