Saturday, November 16, 2013

ルバーブ Rhubarb

ルバーブをご存知ですか?ご存じない方はこちらのサイトを読んでみてください。テメキュラでは、土曜日と水曜日の午前中にファーマーズマーケットが開かれます。ファーマーズマーケットのお野菜や果物は生産者の方々が直接売りにくるので、とっても新鮮です。それから、その方達と直接話ができるのもとっても良いです。
Do you know Rhubarb?  If you don't know, please go to this site and read about it.  In Temecula, Farmer's Markets open on Wednesday and Saturday mornings.  The vegetables and fruits are sold by their growers, so they are all fresh.  And I really like the opportunity to be able to meet and chat with them.  

水曜日にルバーブを市場で見つけて嬉しくて買って来ました。このお野菜はちょっと酸っぱいですが、デザートにするととっても美味しいんですよ。こちらはルバーブケーキ。
I was so excited to find Rhubarb at the market this Wednesday, so I bought some.  This vegetable is a little bit sour, but it makes really good desserts.  This is Rhubarb cake.  

私がルバーブを好きになったのは、カナダにいるお友達が焼いてくれたこちらのルバーブのお菓子がきっかけ。今日はルバーブが足りなかったので、冷凍のベリーミックスを足しました。美味しかったです。
The reason I learned about this vegetable and started liking it was because of the Rhubarb dessert baked by my friend in Canada.  Today, I didn't have enough Rhubarb, so I added some frozen mixed berried.  It was delicious.



Rhubarb Dessert

Base
2 cup          Flour
4 table spoon   Sugar
3/4 cup        Butter / Margarine (softened)
Mix and press into the bottom of 13 x 9 pan, bake at 375F for 15 minutes.

Filling
2                     Eggs
1 1/2 cups     Sugar
1/4 cups       Flour
3/4 tsp        Baking powder
3 cups        Rhubarb  (if you cannot find Rhubarb, maybe you can use berries or green apple?!)
Mix and put on top of the baked crust. Return into the oven and bake for 35 minutes.

2 comments:

  1. 知ってる!ルバーブ!!
    わたしはジャムにしました。酸っぱくて
    甘くて美味しかった!

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  2. ルバーブのジャムとかケーキは知ってたけど、こんな実物とはしりませんでしたあ〜!

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雪だるま? Snowman?

 今頃こんな所で何やってるのー???😅🤣🤣🤣 What are you doing here now???? 😅🤣🤣🤣🤣